Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

skrik


fantastiskt

att du kan göra så här med mig fortfarande

du har för pösig tröja



du

varför är du fortfarande du?




Fri vers av mariaveronica
Läst 332 gånger
Publicerad 2009-10-18 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica