Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystart

Det stormar i venerna.
Upp och ner är en underdrift – allt är härligt kaos.
Okontrollerbarheten dominerar och bjuder upp till dans.
Som egen är jag inte längre komplett.

Första dagen var magnetisk.
Och på den andra kastade du ut lassot.
Inte en tvekan.

Mitt hjärta jublar gränslöst.
Min själ har funnit sin like.

Låt oss lossa knutarna vid våra anklar.
Skaka av oss våra rustningar av rutin.

Byggnationen av en värld kan börja.




Fri vers av mariaveronica
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica