Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte

krokodiltårar
vilket jävla uttjatat ämne

grått och färgglatt på samma gång

paljetterna bländar mig
vem tror jag att jag är?




Fri vers av mariaveronica
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 03:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I färgskalor som går
att mäta med en palett
når jag in i delar av dig
och bländas av ljuset
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica