Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkomna åter mina kära problem

tankar som knakar finkänsligt

bryderier vars knutar börjar släppa

precis som jag minns det

jag kan plocka blommor igen
för jag ser dem

imorgon ska jag binda min krans
och grubbla ännu mer






Fri vers av mariaveronica
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica