Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktiga saker blir obetydliga

En rot som växer
Gräver sig djupare ner och sträcker ut sina grenar i en tätbildad evighet.
Allt ska utforskas, kännas, luktas på
Kroppen vill äga i alla element

Skuggor här är obefintliga
Ändå undviks dem
Kollisionen är kaos

Viljan är så stark
Så när löven faller är de obetydliga




Fri vers av mariaveronica
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-07-10 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica