Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva vind för våg - bokstavligen

moln som seglar

ett konstant sus

närvarande men osynlig

jag vet - är medveten

svep mig iväg
till någonstans som är överallt

ta mig med dig

låt mig dofta på dina äventyr
låt mig svalkas av din bris

din smekning gör mig nyfiken
din dans är oplanerad och vacker

jag vill leva som du
bjud upp mig











Fri vers av mariaveronica
Läst 330 gånger
Publicerad 2009-07-17 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica