Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla kvinnor <3


Jag bär en shal

men jag bär det runt halsen

mitt vackra hår

är för allas ögon att falla i

Jag bär en schal

jag bär den med stolthet



i starka färger sprakar mina ögon

ljusprickar i färgerna som jag är

mina axlar är bara

till för alla som vill se

mina vackra axlar

mina tänder när jag ler


min dröm är sann och den är

att njuta

vara kvinna fullt ut

vara alla former

vara stark

vara alla färger som jag vill


Jag bär en shal

men jag bär det runt halsen




Bunden vers av Marriz
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz