Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definition nr1

Titta på mig när jag svänger runt
Jag svävar genom tystnaden mot
Något annat
fast där nere
Går dom med sina bultande
Slag

Titta på mig svänga uppifrån och ner
Titta på mig för jag leker med tystnaden
ger den liv
det gör inte ont
när man svävar bort långt bort
Det gör inte ont
Att känna sig så lycklig

Där nere bultar era slag så hårt
så jag kan inte höra
Mina skrik
Har fastnat
så lycklig
Har fastnat jag kommer inte loss
Titta på mig
jag försöker leva med en sorg

Titta på mig för jag släpper sorgen
Ger den till min kniv att hålla om
Ger den till min kniv att lätta

Förstå mig nu för jag är lycklig
Och det här är så rätt
Jag svävar genom smärtan
Ger den liv




Fri vers av Marriz
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz