Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hem.


Våra hjärtan som bultar i samma takt med musiken
Mitt hjärta som blodigt och våldsamt bultar i min oro
i takt med basen

Ian Curtis sjunger intensivt i mina öron
Bussen är varm och kvav
Det är fint
Det är vackert

Det är bara hennes smärta som jag känner
Minns inte hur hon stack
bara slank mellan mina fingrar
Kanske med ett leende
Lite på lek
...Vet inte vart hon är


Jag vilar i din pyramid och
du ser mina syner

Bultar slår hårda slag
Love will tear us apart




Fri vers av Marriz
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz