Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiter i allt.


Femtonåriga pojkar predikar för mig om frihet och kärlek
Jag är snurrig lite virrig
de e sommar
Hör applåder nånstans ifrån
Tittar upp och ser en jävligt dålig framtid,
en underbar trist grå syn

Tar en cigg och somnar om
I min moders famn
Har jag tappat trygghet
Tar en cigg och somnar om
I broder daniel har jag hittat trygghet

Och tankar och cigaretter och mp3
Istället för plugg, jag vill inte vara med
Mitt svenska hjärta i solen
ligger i gräset under solen
Skiter i allt

Kom inte här och prata om Kent bakom min rygg
Så jag känner mig ignorerad
Jag kan jävligt mycket om kent kan jag berätta för dig!
Men jag bara tar en cigg och somnar om

Vad har jag rätt till?
Ingenting
Vad har jag tagit? Sommar och cigg..
Mitt svenska hjärta i solen
Ligger i gräset under jorden
Skiter i allt.




Fri vers av Marriz
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 22:58



Bookmark and Share


    tehdog
haha. asgrymt.
2010-05-23

  Louisedottern
Inte värt någon kommentar för jag har slut på ord efter att ha läst detta.
Jag hyllar texten och bokmärker, tack
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz