Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hit her with the hammer

Slå in tänderna på henne
möblera om
gå rakt fram
titta inte
lyssna inte
Le inte
Gå bara gå!
Slå in tänderna på henne!
skrik!
skrik nu då




Fri vers av Marriz
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz