Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockslag.




Klockan slutar inte gå och
tiden slutar inte slå

Slå tillbaka!
slå hårda slag mot mitt hjärta
Leva med en smärta
Leva med en bröstkorg
fylld av sorg

Har förlorat henne

Varje gång jag nuddar marken

insåg-
min rädsla som blev mitt hat
Gjorde mig till jag.




Fri vers av Marriz
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz