Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig eller dö.

Mer än ord kan beskriva älskar jag dig,
men ensam och förtvivlad lämnar du mig.
Det är så mycket tomhet där jag är,
åh så jag önskade att du ville vara här.

Du fick mig att kunna flyga som en drake,
jag önskade alltid att du skulle bli min make.
Allt jag vill göra är att kyssa dig ömt,
men mig hade du redan glömt.

Fan så jag hatar dig så jag kan spy,
för dig var jag bara som lite dy.
Jag borde bara skjuta dig rätt i din barm,
lämna dig medan kulan fortfarande är varm.

Kulan skär igenom dig och jag ler för mig själv,
blodet rinner från din kropp som en älv.
Nu kommer jag vara ensam till de sista av dagar,
men du var tvungen att dö, jag beklagar.

Jag vet inte vad jag känner och det gör mig så illa,
en del av mig vill att du ska kyssa mig så tiden står stilla.
Men jag vill också döda dig genom ett hugg i ditt hjärta,
så att du ska förstå och känna samma smärta.




Bunden vers av Elin?
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 21:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
det är lustigt.
jag har alltid tänk på vad små ting
kan göra stora saker för mig.
som att se fram emot någoting.
det borde vara det bästa som finns?
jag skapar mig alltid något fint att vänta på.
som att vänta på en kyss
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?