Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där suget

Jag känner ett sug efter att skriva
det är så skönt att förevigad bliva.
Mina tankar skapar meningar och ord,
men mot poeter är detta ett folkmord.

Fast jag vet att jag suger på det här,
kan jag göra dig fri från dina begär.
För när jag suger är det som poesi,
varje beröring jag gör är felfri.

Mjuka läppar som omfamnar ditt kön,
inte kunde du ana att jag skulle vara så skön.
Nog skulle du vilja besöka min mun,
och önskar att din plånbok inte var så tunn...




Fri vers av Elin?
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-16 01:07



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hahah...

Det här lät ju som riktig SKÖN poesi!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?