Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, den har ingen titel

Jag börjar fundera om det är riktigt rätt,
att låta mitt förflutna kontrollera mitt liv på detta sätt.
Mina stegs leds av en rädslan att inte bli sedd,
det kommer finnas med mig till min dödsbädd.

Nu gör jag mitt bästa för att försöka glömma,
så jag äntligen kan få börja drömma.
I framtiden kommer du inte att finnas,
men först måste rädslan för dig övervinnas.




Fri vers av Elin?
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 18:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat som
bara den!!!!
2008-04-06

  Popo
Fin.
2008-03-06

    mae
stark text som jag kan känna igen mig i
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?