Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärlek kan göra.

Aldrig hade jag känt så mjuka händer,
det bästa jag visste, till de slog ut mina tänder.
Aldrig hade jag blivit kysst så ömt,
men nu är plötsligt allt de goda glömt.

Aldrig hade jag önskat att se ditt blod,
tills den dag du våldtog mig på ett köksbord.
Ändå hade jag aldrig älskat så hårt,
aldrig hade att lämna någon varit så svårt.




Fri vers av Elin?
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-16 14:32



Bookmark and Share


  Kent Love
bra beskrivning av en dysfunktionell relation...
2008-01-26

    Göte Holmlund
berörande med enkla ord, bra
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?