Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min hund som gick bort idag..


Panther

Det var en sorg och saknad jag aldrig förr känt,
för första gången lämnade jag dörren på glänt.
I hopp om att höra honom tassa förbi,
andades jag ljudlöst i sängen jag låg i.


Jag hoppas att han vet.


I timmar hade jag gråtit och skrikit rakt ut,
aldrig hade jag trott ditt liv skulle ta slut.
Jag önskar bara att du kommer tillbaka kära hund,
för utan dig kommer jag inte sova en blund.


Jag älskar honom för alltid.




Fri vers av Elin?
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 00:07



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt fin hyllning.

Beklagar..
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?