Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara vacker nu.

Jag önskar att vara någon vacker,
så alla andra får små hjärtattacker.
Jag vill ta andan ur folk som går förbi,
min röst ska låta som den ljuvaste melodi.

Mina ögon skulle lysa som renaste guld,
mitt leende skulle vittna om min oskuld.
Min kropp skulle bränna självaste belsebubb,
folk skulle drömma om den på varenda sexklubb.

Nu har jag inte ett ansikte av porslin,
det förstördes när jag missbrukade heroin.
Av mitt hår är det bara tovor kvar,
efter att jag sönder det drar.

Mina tänder är gula som slem,
drömmarnas land är mitt hem.
Jag kommer aldrig mer bli som jag varit,
nu när det vackraste i mig har farit.




Fri vers av Elin?
Läst 528 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-18 00:03



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Jag vet inte om du är vacker.. eftersom jag inte känner dig... men du skriver åtminstone vackert..
2008-01-27

  isabel louise
sorglig text om vår utseendefixerade värld. och du titta dig i spegeln en gång till :) förresten vem vill se ut som en porslinsdocka..?
2008-01-26

  albertina
Sorgligt. Du har ett bra flyt när du skriver.
Det känns som om någon eller något har sugit musten ur dig.
Och att vara vacker för dig verkar vara något som är oerhört viktigt. Men jag tycker att bilden på dig är väldigt vacker, så du behöver nog inte vara rädd för det=)
2008-01-18

  Piece
\"Av mitt hår är det bara tovor kvar,
efter att jag sönder det drar.\"

Det känns lite nödrimmat.
Annars klart godkänt!
2008-01-18

  Øivind Armand Halvorsen
Meget godt skrevet. Men svært så deprimerande å lesa
2008-01-18

    ingvar VIP
Men samma gamla sanning gäller nu som alla dar:
det vackraste blir alltid och evinnerligen kvar!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?