Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man skriva såhär?

Så fort man knullar runt så blir man en hora,
även om mina bröst är normalstora.
Vad är det för fel med att vara ett våp?
jag vill ju bara ha råd att fylla mitt kylskåp.

Det enda man gör är ju att tjäna pengar,
genom att ligga med andra i åtskilliga sängar.
Jag vill ju bara enkelt skaffa några tusen,
varför ska man då inte få erbjuda musen?

Jag fattar inte att man inte får ta betalt,
vad är meningen med att det ska vara illegalt?
Alla människor gillar ju sex och pengar ändå,
så varför inte slå ihop de två?




Fri vers av Elin?
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 22:48



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Precis. Så länge det är ens eget val. Man som kvinna.
2009-06-08

  LassO
Hehe säg de t Schyrman....
2009-06-08

  Sideshow Bob
word!
2009-06-08

  Aquarius
haha, förutom de som säljer sex av tvång.....
2009-06-07

  Annie_Dog
Haha, wunderbar.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?