Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dalahäst viskade i mitt öra: "Sätt en knäskål i ansiktet på den jäveln."


Förblindat hat.

Jag ska permanent släcka ditt ljus,
ty din självgodhet bländar mig.

Du stänker bläck i ett öppet sår,
din jävla idiot.

Normaliserar dina val,
i en insjö av fördomar.

Enligt lagens
långa arm
är du enbart
berättigad tystnad.

Din mun spyr irrelevans
Din vettlösa mask, du slösar min tid.

Bara DÖ.




Fri vers av Brynolf
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf