Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smegma i diafragman.


...och Åkes ädla säd.

Sädesängar,

säd i sängar.

Handgemäng med min mojäng
ger vit bassäng.

Det värmer
med spermier.

Orgier med indier,
studier med terrier.

Fantasier.

Mejerier.

Drick min fadersmjölk.

Tack?




Fri vers av Brynolf
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-11-10 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf