Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna, vänligen.


Ihålig tomhet.

Medalj i ensamhet
Pris i avskildhet
Stipendium i isolering
Diplom i enslighet
Certifikat i övergivenhet

Jag är ensam.




Fri vers av Brynolf
Läst 340 gånger
Publicerad 2012-01-21 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf