Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, varför?


Varför kommenterar ingen min poesi?

"Inga kommentarer"
Varför, så säg
är det för att ni hatar mig?

Ni läser ofta men säger aldrig tack
Det är tydligt - jag känner ert förakt

Levererar mästerverk utan att bråka
har jag inte förtjänat en kråka?

Känner min storhet men utan stöd
kanske vore bättre om jag vore död

Tre år, två notiser - jag blir lack
säg något då. talanglösa pack

Jag är den enda som talar sanning.
Poeter.se:s enda sanna röst
innehar kuk, pung och bröst.

Ni kan kalla mig Herren.
Jag, den store, skänker glädje
i ert futila liv

Jag kan bota HIV
Jag har en bomb ämnad för världen.




Fri vers (Fri form) av Brynolf
Läst 317 gånger
Publicerad 2012-05-19 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf