Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför då?


Sätter ned foten för min existens - Satans ugnar bränns.

Med smegma i håret
flanerar jag omkring
och tafsar på äldre gubbar.

Marscherar långsamt mot helvetets portar
och ollar allt i min väg
bara för att.




Fri vers av Brynolf
Läst 303 gånger
Publicerad 2012-03-03 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf