Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Philips faster.


Philips påse.

Fistande fästingen Philip fistar förvanskad faster.
Fastern fiser förfärligt.
Philips floppande filur forcerar fasterns fitta.
Fastern förfäras, för Philips faschination för fekalier får fullt fokus.




Fri vers av Brynolf
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-10 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf