Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var något annat jag skulle säga också, nåt om ost. För jag hinner verkligen inte. Ungjäveln har spytt i bilen. Varför döpte du den till Walltott? Det känns inte som att vi klickar. Dessutom ser jag inte vägen för påsen. Nån jävel tutar. Nu smäller det


Jagades.

Bajs i muggen
måsskit i moppen
barn i brunnen
illvilja i strut

Man i munnen
hår i halsen
snopp i gommen
grädde i vänsterfil.


Mupp i hallen
halm i baljan
hat i huvet
knivhot i högsta hugg
snopp i varmvatten

Feta polare
umgås med fiskar
gäddhäng.




Fri vers av Brynolf
Läst 294 gånger
Publicerad 2012-05-19 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf