Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För sista gången - Nej.


Varmvatten.

2012 var året då mitt liv har spårat.
En hund i tårar, vars liv jag sårat.
En man bär bårar, hans liv försvårat.
Ligger naken och crawlar, i en bassäng bland dårar
med nålar.
Simmar fort, fast utan armbågar.
Jag vrålar.
De skrålar
och dricker piss ur skålar.
En djup kallsup.

Slut.




Fri vers av Brynolf
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 01:16



Bookmark and Share


  dubbelve
Oj! Trippel trippel trippelrim. Utan att det blev alltför konstigt. Applåd!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf