Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonstånd har runk i mun.


Ljuset lyser i mörkret.

Nu har jag fått nog av jorden
Jag ska flytta ut i rymden
Mot en stjärna ska jag speeda
Bo på solens mörka sida
På en plats ej ljuset når
Leva enbart på könshår
Koka soppa på mitt krull
(Om jag hittar en kastrull)




Fri vers av Brynolf
Läst 304 gånger
Publicerad 2012-11-10 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf