Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bänken


de sitter ihop nu
fröken mörk och herr larsson

låter händerna tala
tyst med varandra

sammanflätade
talar fingrarna kärlek

de sitter ihop




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-10-16 09:07



Bookmark and Share


  kath
i den magiska kärlekens grepp .... där hjärtats sång talar

mm, gillar dina ord .... minns stunder ... sovande i hjärtats arkiv
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP