Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onde olle möter tant gul



hunden låg trött bredvid

onde olle satt åskvädersmörk på en bänk
när tant gul kom stultandes fram

näsan befann sig lite högre än vanligt
när hon sa
med sin mest ofattbara röst

hörnu min bäste herre
vad föranleder dig till dessa bistra drag
ser ni inte solen

har ni ingen glädje inom er

han tittade upp på denna kvinna
denna tant i gyllengul klänning
som vågat sig fram

och när deras blickar möttes
kunde han inte låta bli
att le en smula

men å andra sidan
det kunde inte heller hon





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-10-16 19:05



Bookmark and Share


  Andasin
Underbart! Vem kan vara sur vid ett sådant möte?
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP