Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfällig hjälp


med trötta ögon och kort grått hår
log hon försiktigt mot mig
men leendet

speglade smärta

och vem var jag
hur kunde jag hjälpa
allt jag kunde erbjuda
var en kram

och lite tid




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-10-16 09:36



Bookmark and Share


  rebecca d
angelägen!
2005-10-16

  ia VIP
en kram värmer och lite tid kan vara en evighet,
det är precis så lite som behövs ibland :)
bra och absolut tänkvärt
2005-10-16

  kath
kramar och tid är smärtans motsatser, och ger alltid en känsla av att vara sedd, i sin smärta ..... många ryggar undan för smärtan i andra för det väcker känslor omhur ont det kan göra i dem själva ......
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP