Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-19)


Trasig och ur funktion

För jag har aldrig
fällt några tårar
över dig.
Aldrig har du gett
mig anledning
att gråta.
Nu faller
stora, tunga, blöta
droppar.
Jag ser att du
inte varit värd
det jag gett.
Du är förstås säker
på att det går att studsa
mig upp och ner
utan att tappa bort mig.
Det har ju gått
så många gånger förr.
Men den här gången
brast det
och jag har gråtit
över dig
för första och sista gången.

Trasig och ur funktion.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 12:49



Bookmark and Share


  glittertindra
gillar denna, man tål hur mycket som helst i början men till slut så är all kraft avverkad och slut... bra skrivet..
2009-10-21

    ej medlem längre
"För jag har aldrig
fällt några tårar
över dig."...jag gillar hur du börjar dikten....starkt!
...och slutet bekräftar att man inte tål mer..starkt!
Kram på dig vännen!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn