Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väx upp!!

Hjälplös undomlig hjärtesorg
ståendes med darrande ben
liten hjälplös, utslängd på ett torg
gömd, bortglömd under en sten

liten skit, med känslor stora
med vilja att förändra allt
allt går att förstora
känslor i tusenfallt

naiv med ständig blick i taket
osäkerhet vart morgonen bär
oskuldsfullt, aldrig naket
inga tonåringar är

jagande efter ny terräng
och ständig revolution
kroniskt sovandes i en säng
allt löses med explosion

rädsla att hamna utanför
präglar alla ens val
allt annat det bara stör
bärandes en palestinasjal

finnar växer med romantiken
och ständiga känsloutbrott
alla andra är från antiken
ingen förstår ens lott

men plötsligt vaknar man en dag
och inser att man var en av miljoner
man hittar plösligt sitt jag
och allt var styrt av hormoner




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, ung och naiv var man när man var ungdom..
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé