Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad

jordvarmt varsamt
närmast
bergets andetag
ända in i himmelens blå

flyger jag




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-19 22:18



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Här kom jag och nbörja läsa och sitter med ett enda stort leende på läpparna. Underbart Carola.
2009-10-20

    Bodil Sandberg
Men gud så härligt!!!!görgött å läse!!!!
2009-10-20

  Anita Hanssen VIP
Åh, du är bara jättebäst med dina korta, välfyllda rader!
2009-10-20

  Lili Samuelsson VIP
åh vilken härlig läskänsla i de första raderna, orden smeker gommen fint
bilden ger en länsla av både fast mark och rymd, snyggt
2009-10-20

  Catharina Edin
Ja, flyg, känn att vingarna bär!
2009-10-20

  walborg
Underbart att läsa - men just nu i höstregnet ....med mycket kläder kanske ...
2009-10-19

  Caprice! VIP
Ännu en skimrande pärla! Allomfattande. Tack! Den ska få värma mig under kommande kyliga dagar och stunder. Kram!
2009-10-19

  peter markurth
stark
2009-10-19

  Måna N. Berger
Så kan det kännas i fullkomliga stunder, i ett med naturen omkring. Vackert, och befriande!
2009-10-19

  etthjärtaäralltidrött
Fint!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren