Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde se mej nu.

Om du kunde se mej nu.
Så brutalt nere leende i tårar.
Om du kunde se mej nu.
Som en clown, naiv bland dårar.

Så många försök.
Ett fram, två tillbak.
Så många försök.
Vingligt på en linje så rak.

Om du kunde se mej nu.
Så sårbar och naket.
Om du kunde se mej nu.
Jag väntar fortarande på miraklet.




Bunden vers av smaken som baken
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken