Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete med kärlek.

Det kanske är möjligt
att jag är en aning löjlig.

Att jag inte har kommit över dej än.
Svårt att vilja acceptera
att du faktiskt inte vill vara min vän.

Vill gärna tro att det finns en bra anledning
att det inte bara är en kall sanning.




Fri vers av smaken som baken
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-10 14:13



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Att komma över någon är oftast väldigt svårt.
Krävs tid, eller att man träffar någon annan man inte kan få ur skallen. Kanske en kombination.

Och även om en kall sanning kan göra ont, så är den kalla sanningen alltid bättre än den falska illusionen som byggs utav en lögn.
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken