Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mohahaha


vår.

Värmen gör lukten intensiv
ingen snö, inget grus.

Allt har börjat om till liv.
Skapar lycka, skapar rus.

Tomma träd som knoppar
blommor man plockar.

Kyla som slocknar
och sommar som lockar.

Efter en kall vinter så svår
kommer denna underbara vår.




Fri vers av smaken som baken
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-03 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
enkel men ändå intressant och givande
kanske just därför
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken