Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skit.

Jag går runt och lever
men glömt hur man gör
för att va levande.

Jag går runt och finns
men har på riktigt glömt
hur man bara är.

Förstoppade känslor,
som en damnsugare
uppsugen på skit.

Snälla gud, ge mej ett ordentligt liv.




Fri vers av smaken som baken
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken