Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en syster.

Jag har en syster
Hennes namn är Sara
När jag är dyster
är hon den mest underbara.

Vi är olika som natt och dag.
Men hon är min halva
som finns där när jag är svag.

Hon är en lugn min syster.
Säger alltid vad hon tycker.

Hon lyser upp dagen som solen
Hon den bästa pärlan på jorden.

Med allt mellan gråt o skratt
Hon är min största skatt.




Fri vers av smaken som baken
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken