Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär i dig.

När du ser
är hela jag hel
när det sker
finns inga fel.

I den enkelhet
där vi är.
Då jag bara vet
allt det där.

Det är om
att vara kär
en känsla som
stannar här.




Fri vers av smaken som baken
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-01 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken