Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diffus

Svår att känna
enkel att se
lätt att bränna
och ändå be

be om mer
stanna här
tryck mej ner
jag är kär.




Fri vers av smaken som baken
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 22:26



Bookmark and Share


  dead_prez
fantastiskt bra!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken