Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i att jag visste.

Jag borde förstått.
Så lätt att tänka nu.
Borde satt ett stopp
Det borde inte va du.

Det hjälper inte nu att känna.
Verkligeheten är som den är.
Det är så lätt att allt kan vända.
Så lätt att stå lurad där.




Fri vers av smaken som baken
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-02 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken