Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vargen

ut ur  mörkret rycker
snårig spårskog
där stryker lystnaden
där brinner min svidande hunger
 jag vädrar kött
de levande glänsande
hävande hinnorna
det enda som skiljer oss åt
jag yvs inte raggen
jag fruktar inget 
utmed blodminnenas stig 
river jag dig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-19 21:25



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Härligt vässade klor.
Bildrik och färgstark.
2009-10-20

  Catharina Edin
'utmed blodminnenas stig' - mycket väl fångat!
2009-10-20

  Caprice! VIP
Och jag är tigern - vem vinner väl då?? ;-)
I övrigt instämmer jag med Måna. Wolf's animus skulle man också kunna säga...
2009-10-20

  Miss Mod
Härligt vargporträtt, Carola!
2009-10-19

  Eva Langrath VIP
Ser honom komma och aktar mig :) Skicklig besrkivning
2009-10-19

  Måna N. Berger
Sann vargighet!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren