Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Nostalgi

En simpel tid en simpel frid
Ett vackert minne i ditt sinne
Känslor svallar minnen kallar
Nutiden främmande
Allting så skrämmande
Nostalgin går djupt i ditt hjärta
Med ett stick av smärta
Minns du hur det var
I gamla goda dar’




Bunden vers av Holgerhuva
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva