Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt på rim


Rim

Vackra ögon, tårar rinner
Poesin flödar, hjärtan brinner
Mjuk musik, öron ringer
Svaga vibrationer, sinnen springer
Glömda minnen, väcks till liv
Nya idéer, nya motiv
Någon vågar, själen dansar
Någon frågar, någon chansar
Rädslan ger vika, för dina drömmar
Känslor unika, genom dig strömmar
Kärleken vinner, hjärtan brinner
Kärlekens skimmer, ensamheten övervinner




Bunden vers av Holgerhuva
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 21:57



Bookmark and Share


  Virvlande
Jag bara ler. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag ler! =)
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva