Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIDAREN

Målande vackert, som en själslig serenad
njutbart, heligt och närande
likt en månprydd och helande promenad
grandios lycka som är svävande

kraftfullt ingivande som en solnedgång
klargörande, läkande och min morgondag
jag har dina känslor i mitt fång
så ledsamheterna gör mig aldrig svag

sorglös, leende och en jobbestridare
jag är ju en glidare




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-13 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-11-13

    ej medlem längre
coolt :-)
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé