Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man talar om den autistiska knuten...




Autistiskt knuten

en rytande järnhand
från ingenstans
dyker den
greppar mitt  jag
knölar ihop
bryter trycker
ihop
till en hård boll
kastar den skoningslöst
rakt in i min kropp
sedan är jag borta
för dig
för oss...




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 500 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-20 11:43



Bookmark and Share


  Miss Mod
...men kommer tillbaka, senare...
2009-10-25

  ULJO
Verkligen berörande
2009-10-22

  Gunnel André VIP
Starkt att kunna sätta ord på något som får omgivningen att ana hjälplösheten i vissa lägen!
2009-10-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mag-starkt.
Så välbeskrivet av ett tillstånd.
Men den för gott med sig och. Frodigt minne och detaljrikedom. Sinnen som öppnar portar som hos många är stängda.
Dina ord hittar rätt in.
Mycket berörande Carola.
2009-10-20

  Suzy med punkterna
Beskriver så väl det som inte syns
2009-10-20

  Moniqa
Orden trillar fram...ger känslor bilder... otroligt bra skrivet Carola!
2009-10-20

  Måna N. Berger
Och en vanmäktig smärta i de här orden! Att du kan beskriva, jag beundrar ditt mod och förnimmer en aning av vad det handlar om. Det gör ont.
Enormt bra skrivet, starkt!
2009-10-20

    Maria Malm
Det här var väl funna ord.
2009-10-20

  stella
En text som knyter ihop läsaren...
2009-10-20

  Åsa Pyke
Hade en terapeut en gång som menade att jag "valde" att göra så när jag ville smita undan. Då ligger det valet i så fall på en icke-medveten nivå.
2009-10-20

  Lili Samuelsson VIP
vilken beskrivning
den får mig att kanske förstå hur det kan vara
att vara du
att något utifrån greppar ett jag, förvränger och kastar in igen
vem är man då
jag gillar det här det är vackert skrivet i sina ord
samtidigt finns en smärta
men också en insikt, en förståelse
tack för att du delar med dig
2009-10-20

  glittertindra
den där stressknuten när det blir för mycket och för övermäktigt... bra skrivet...
2009-10-20

  Catharina Edin
Visst kan det kännas, som att man inte finns ---?
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren