Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober




på andra sidan av fönstret bor oktober
med stänk av rött som bleknar i
regndiset
så att allt liknar cement
droppande av vattenfärg

det ligger fallfrukt på gräsmattan
som färgglada sömmar i en grön väv
och i rännstenen sura äpplen
söndertrampade av människor
jag aldrig vågade se i ögonen

mitt tomma huvud avundas
oktoberregnet
som bor på andra sidan fönstret

ett regn som har släppt alla hämningar
ett som inte bryr sig om vad det
förvandlar till ruiner och efterlämningar




Fri vers (Fri form) av Vinnie
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-20 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"det ligger fallfrukt på gräsmattan
som färgglada sömmar i en grön väv
och i rännstenen sura äpplen
söndertrampade av människor
jag aldrig vågade se i ögonen (sjukt vackert sagt)

mitt tomma huvud avundas
oktoberregnet
som bor på andra sidan fönstret"

Du är DUKTIG!
2010-06-28

  Noomi Henning
*0* omg

as vackert *___*

gillar den här biten:

på andra sidan av fönstret bor oktober
med stänk av rött som bleknar i
regndiset
så att allt liknar cement
droppande av vattenfärg
2009-12-24

    ej medlem längre
verkligen bra!!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie