Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden.Hack. i häl.

Döden under min nagel
döda hudens äckel

skrapa döden
från min
häl


Döden i kattens lämslestade kropp

nära mig

Döden är nära

när jag behöver kicken

Vill skära djupt

men nöjer mig med kicken

från att bryta några andra
regler







Fri vers av Marriz
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz