Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Steve L. Rytmen är ett problem för mig ibland, och jag uppskattar hjälp med det.


Konstgräs 2

Egentligen skulle jag väl spela ett spel med dig

men jag har inte tålamod och tid till spel

Det är ju du som är min värld

allting är där du är

där vill jag också va\'

Där du är

där alltet är

Mitt sinne är redan uppfyllt av dig

sprängande bräddfullt pulserande

uppfyllt av dig

min kropp längtar bävar fruktar

vill så gärna fyllas utav dig

Uppfylld av dig till kropp och själ

va\' där du är

allt är där du är

Fyll mig

lämna mig inte

vänd dig inte bort

Låt mig leva i din skugga

va\' där du är




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-16 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén